Vleesspecialiteiten

Al deze vleesspecialiteiten zijn een greep uit ons assortiment.


Varkensvlees

  • Varkenshaas
  • Varkensmedaillon
  • Varkensoester
  • Beenhammetje vers, naturel of Bourgondisch gekruid
  • Varkenshaaspuntjes

Livar varkensvlees

  • Livar ribeye
  • Livar rack
  • Livar procureur
  • Livar entrecote
  • Livar oester
  • Livar fricandeau
  • Livar rollade
  • Livar schnitzels


Lamsvlees

​​​​​​​In het voorjaar!

  • Lamshaasje
  • Lamsfilet      
  • French Racks
  • Lamspoulet
  • Lamsbout

Rundvlees

  • Haasbiefstuk
  • Kogelbiefstuk
  • Rosbief
  • Entrecôte
  • Rundertong
  • Rib-eye
  • Bavette
  • Oosterse biefstukpuntjes

Kalfsvlees

  • Kalfsoester
  • Kalfsrib-eye
  • Kalfsfricandeau
  • Osso bucco (kalfsschenkel)
  • Kalfsschnitzel
  • Kalfsgehakt
  • Kalfsentrecôte
  • Kalfstournedos
  • Kalfstong
  • Kalfsrack

Rollades

  • Schouderfiletrollade
  • Varkensfiletrollade
  • Runderrollade
  • Kalfsrollade
  • Halfomrollade (½ rund, ½ varken)



Voor eigengemaakte soep

  • Schenkel
  • Mager soepvlees
  • Extra mager soepvlees aan stuk
  • Kalfsschenkel
  • Ossestaart
  • Kalfspoulet
  • Soepballetjes (± 200 gram)

Sauzen voor bij de specialiteiten

  • Champignonsaus
  • Bruine peperroomsaus
  • Stroganoffsaus
  • Beenhamsaus
  • Rode portsaus

Onze website maakt gebruik van cookies

Voor het gebruik van cookies zijn wij verplicht om toestemming te vragen. Cookies verbeteren de prestaties en functionaliteit van onze website. Door op de ‘Ja, ik accepteer cookies’ button te klikken, wordt het plaatsen van deze cookies zoals omschreven in onze privacy- en cookieverklaring geaccepteerd.