Vleesspecialiteiten
Al deze vleesspecialiteiten zijn een greep uit ons assortiment.
Varkensvlees
- Varkenshaas
- Varkensmedaillon
- Varkensoester
- Beenhammetje vers, naturel of Bourgondisch gekruid
- Varkenshaaspuntjes
Livar varkensvlees
- Livar ribeye
- Livar rack
- Livar procureur
- Livar entrecote
- Livar oester
- Livar fricandeau
- Livar rollade
- Livar schnitzels
Lamsvlees
In het voorjaar!
- Lamshaasje
- Lamsfilet
- French Racks
- Lamspoulet
- Lamsbout
Rundvlees
- Haasbiefstuk
- Kogelbiefstuk
- Rosbief
- Entrecôte
- Rundertong
- Rib-eye
- Bavette
- Oosterse biefstukpuntjes
Kalfsvlees
- Kalfsoester
- Kalfsrib-eye
- Kalfsfricandeau
- Osso bucco (kalfsschenkel)
- Kalfsschnitzel
- Kalfsgehakt
- Kalfsentrecôte
- Kalfstournedos
- Kalfstong
- Kalfsrack
Rollades
- Schouderfiletrollade
- Varkensfiletrollade
- Runderrollade
- Kalfsrollade
- Halfomrollade (½ rund, ½ varken)
Voor eigengemaakte soep
- Schenkel
- Mager soepvlees
- Extra mager soepvlees aan stuk
- Kalfsschenkel
- Ossestaart
- Kalfspoulet
- Soepballetjes (± 200 gram)
Sauzen voor bij de specialiteiten
- Champignonsaus
- Bruine peperroomsaus
- Stroganoffsaus
- Beenhamsaus
- Rode portsaus