Vleesspecialiteiten

Varkensvlees

  • Varkenshaas
  • Varkensmedaillon
  • Varkensoester
  • Beenhammetje vers, naturel of Bourgondisch gekruid
  • Varkenshaaspuntjes

Livar varkensvlees

  • Livar ribeye
  • Livar rack
  • Livar procureur
  • Livar entrecote
  • Livar oester
  • Livar fricandeau
  • Livar rollade
  • Livar schnitzels

Lamsvlees

​​​​​​​In het voorjaar!

  • Lamshaasje
  • Lamsfilet      
  • French Racks
  • Lamspoulet
  • Lamsbout

 

Rundvlees

  • Haasbiefstuk
  • Kogelbiefstuk
  • Rosbief
  • Entrecôte
  • Rundertong
  • Rib-eye
  • Bavette
  • Flat Iron steak
  • Oosterse biefstukpuntjes

Kalfsvlees

  • Kalfsoester
  • Kalfsrib-eye
  • Kalfsfricandeau
  • Osso bucco (kalfsschenkel)
  • Kalfsschnitzel
  • Kalfsgehakt
  • Kalfsentrecôte
  • Kalfstournedos
  • Kalfstong
  • Kalfsrack


Voor eigengemaakte soep

  • Schenkel
  • Mager soepvlees
  • Bouillonschijf
  • Extra mager soepvlees aan stuk
  • Kalfsschenkel
  • Ossestaart
  • Kalfspoulet
  • Soepballetjes (+/- 200 gram)

Sauzen voor bij de specialiteiten

  • Bospaddenstoelensaus
  • Champignonsaus
  • Bruine peperroomsaus
  • Stroganoffsaus
  • Rode portsaus (seizoensgebonden)
  • Beenhamsaus

Feestelijke rollades

Schouderfiletrollade € 1,60 100 gram
Varkensfiletrollade € 1,75 100 gram
Runderrollade € 1,95 100 gram
Kalfsrollade € 3,45         100 gram         
Halfomrollade (½ rund, ½ varken) € 1,95 100 gram


Al deze vleesspecialiteiten zijn een greep uit ons assortiment.  

Onze website maakt gebruik van cookies

Voor het gebruik van cookies zijn wij verplicht om toestemming te vragen. Cookies verbeteren de prestaties en functionaliteit van onze website. Door op de ‘Ja, ik accepteer cookies’ button te klikken, wordt het plaatsen van deze cookies zoals omschreven in onze privacy- en cookieverklaring geaccepteerd.