Themabuffetten
Wij hebben diverse mogelijkheden voor een heerlijk warm en koud buffet die met zorg door ons wordt samengesteld. We werken zoveel mogelijk met dagverse producten. Kwaliteit en originaliteit zijn uw garantie voor de allerbeste keuze!
In overleg kunt u zelf een combinatie samenstellen die aan uw wensen voldoet. Voor een vrijblijvend advies kunt u natuurlijk altijd bij ons in de winkel terecht.
Koud buffet
- Huzarenschotel
- Kipfruitschotel
- Zalmschotel
- Gebraden fricandeau met fruit
- Gebraden rosbief met champignons
- Kartoffelsalade
- Gekookte achterham met asperges
- Ardennerham met meloen
- Diverse soorten rauwkost
- Stokbrood, mini broodjes en kruidencrème
Minimaal 20 personen
Prijs per persoon: € 25,00
Warm buffet
- 1 of 2 warme gerechten
- Aangevuld met huzarenbolletjesschotel
- Diverse soorten rauwkost
- Vers fruitsalade
- Stokbrood met kruidencrème
Minimaal 15 personen
Prijs per persoon: € 18,90
Uit te breiden met aardappelgratin en/of gebakken krieltjes tegen meerprijs.
Beenhambuffet
- Warme beenham in plakken (naturel)
- Huzarenbolletjesschotel
- Diverse soorten rauwkost
- Vers fruitsalade
- Beenhamsaus
- Kruidencrème en stokbrood
Minimaal 10 personen
Prijs per persoon: € 16,50
Winterbuffet
U kunt een keuze maken uit:
- Boerenkool
- Zuurkool
- Hutspot
- Andijvie-stampot
- Hachee, gehaktballen, rookworst, gegrilde speklappen en stoofpeertjes
Minimaal 15 personen
Prijs per persoon: € 17,50
Oosters buffet
- Nasi
- Bami
- Rijst
- Kroepoek en tafelzuur
- Babi pangang
- Kip piri-piri
- Gehaktballetjes in een saus naar keuze
- Kipsaté
Minimaal 15 personen
Prijs per persoon: € 17,50
Keuze uit onze warme gerechten
Natuurlijk bestaat er de mogelijkheid uw saladeschotels of buffet verder uit te breiden. Ook kunt u zelf uw koud-warmbuffet samen stellen. Maak dan een keuze uit de diverse soorten koude schotels en combineer deze met een of meerdere warme gerechten.
- Rijst, nasi, bami, shang hai mie
- Kipsaté in satésaus
- Gebraden spare-ribs
- Krieltjes / Aardappelgratin
- Varkenshaas in satésaus
- Varkenshaas in champignonroomsaus
- Rosbief in een zachte bruine pepersaus of in stroganoffsaus
- Varkenshaas in satésaus/ paddestoelensaus
- Kipchampignonragout
- Gebraden kiprollade in vleesjus
- Hazenpeper (seizoen)
- Appelcompôte
- Gehaktballetjes in saus naar keuze