Themabuffetten en bijgerechten

Wij hebben diverse mogelijkheden voor een heerlijk warm en koud buffet die met zorg door ons wordt samengesteld. We werken zoveel mogelijk met dagverse producten. Kwaliteit en originaliteit zijn uw garantie voor de allerbeste keuze!
In overleg kunt u zelf een combinatie samenstellen die aan uw wensen voldoet. Voor een vrijblijvend advies kunt u natuurlijk altijd bij ons in de winkel terecht.

Koud buffet

  • Huzarenschotel
  • Kipfruitschotel
  • Zalmschotel
  • Gebraden fricandeau met fruit
  • Gebraden rosbief met champignons
  • en kartoffelsalade
  • Gekookte achterham met asperges
  • Ardennerham met meloen
  • Diverse soorten rauwkost
  • Stokbrood, mini broodjes en kruidencrème

Minimaal 20 personen
Prijs per persoon: € 16,50

Warm buffet

  • 1 of 2 warme gerechten
  • Aangevuld met huzarenbolletjesschotel
  • Diverse soorten rauwkost
  • Vers fruitsalade
  • Stokbrood met kruidencrème

Minimaal 15 personen
Prijs per persoon: € 15,00
  Uit te breiden met aardappelgratin
  en/of gebakken krieltjes
  tegen meerprijs.


Beenhambuffet

Minimaal 10 personen

Warme beenham in bourgondische saus òf warme beenham in plakken (naturel)
Huzarenbolletjesschotel
Diverse soorten rauwkost
Vers fruitsalade
Beenhamsaus, knoflooksaus en cocktailsaus (alleen bij naturel )
Kruidencrème en stokbrood

Prijs per persoon: € 12,95

 


Winterbuffet

U kunt een keuze maken uit:

  • Boerenkool
  • Zuurkool
  • Hutspot
  • Rode kool
  • Andijvie-stampot
  • Aangevuld met hachee, stoofpotje, rookworst,
  • gegrilde speklappen, spekjes en appelcompôte

Minimaal 15 personen
Prijs per persoon: € 13,90

Oosters buffet

  • Nasi
  • Bami
  • Rijst
  • Kroepoek en tafelzuur
  • Babi pangang
  • Kip piri-piri
  • Gehaktballen in oosterse saus
  • Saté (kip of varkens)

Minimaal 15 personen
Prijs per persoon: € 13,90

Keuze uit onze warme gerechten

Natuurlijk bestaat er de mogelijkheid uw saladeschotels of buffet verder uit te breiden.
Ook kunt u zelf uw koud-warmbuffet samen stellen. Maak dan een keuze uit de diverse soorten koude schotels en combineer deze met een of meerdere warme gerechten.

  • Rijst, nasi, bami, shang hai mie
  • Kipfilet in satésaus
  • Varkensvlees in peperroomsaus
  • Varkenshaas in Marsalasaus
  • Gebraden varkensfilet in jus
  • Gebraden kippendrumsticks
  • Gebraden spare-ribs
  • Krieltjes / Aardappelgratin
  • Runderrollade in romige bruine pepersaus
  • Varkenshaas in satésaus/ paddestoelensaus
  • Rundvleesragout
  • Kippenragout
  • Kalfsragout
  • Hazenpeper (seizoen)
  • Appelcompôte
  • Gehaktballetjes in saus naar keuze

Voor iedere gelegenheid een passend idee!

Onze website maakt gebruik van cookies

Voor het gebruik van cookies zijn wij verplicht om toestemming te vragen. Cookies verbeteren de prestaties en functionaliteit van onze website. Door op de ‘Ja, ik accepteer cookies’ button te klikken, wordt het plaatsen van deze cookies zoals omschreven in onze privacy- en cookieverklaring geaccepteerd.